KP CMS SUSTAV ZA UPRAVLJANJE SADRŽAJEM

Klubportal CMS je pomno osmišljen koncept
koji zbog svoje jedinstvenosti i jednostavnosti
nema konkurenciju na tržištu.

Klubportal-facebook

Klubportal jedini na tržištu omogućuje sustav upravljanja i organiziranja sportskih sadržaja na web stranicama svih nogometnih klubova. S nama je najlakše pratiti sportske stranice, jer sve informacije koje se tiču odigranih utakmica, ažuriraju se samostalno. Odmah poslije utakmice se obnavljaju rezultati, tablice, lista strijelaca i izvještaj s utakmica. Svaki klub dobiva na relevantnosti u ligi i u odnosu na konkurente. Svi klubovi vole naš web zbog iznimne funkcionalnosti i pristupačnosti.

Web stranice naših klubova posjeduju veliki reklamni prostor i odlikuju se visokom posjećenošću, stoga nam je u cilju dobra suradnja i dugogodišnje partnerstvo kako bi još više podupirali rad svih klubova, a u svrhu promicanja što kvalitetnije razine sporta.

Test Klubportal
Klubportal

CMS (Content Management System) je jednostavan sustav upravljanja i organiziranja sportskih sadržaja na web stranicama. Svoju jednostavnost opravdava činjenicom da uređivanje web stranice ne zahtijeva nikakvo prethodno znanje ili naobrazbu, stoga na vrlo lak i brz način možete objavljivati vijesti, slike, raspored treninga itd.

Prijava za demo verziju!