Uz pomoć
Klubportala
brzo možete izraditi
web stranicu za
svoj nogometni klub
Osiguranje
za sportaše
već od 35,00 kuna
godišnje
Mi volimo nogomet!

Klubportal IZRADITE WEB STRANICU ZA VAŠ KLUB
Jednostavno za korištenje. Nisu potrebne vještine programiranja. Nema potrebe za web dizajnerom. Pružamo vam sve što trebate za pokretanje web stranice vašeg kluba. Rezultati i tablice automatski se ažuriraju. Moguć dodatan prikaz liste strijelaca i izvještaja s utakmice.

Klubportal
Alat Alat za izradu i održavanje sportske web stranice Jedina web stranica za vaš klub.
Klubportal vam pruža sve alate potrebne za izradu profesionalne i fleksibilne web stranice prilagođene prikazu na računalu, tabletu i mobitelu. Vrhunska web stranica. Prilagodljivi predlošci web sučelja bez potrebe za dodatnim IT vještinama Vašeg administratora.
Dizajn Dizajn web stranice Radi savršeno na vašem računalu, tabletu i mobilnom uređaju. Podignite komunikaciju na višu razinu pomoću alata koji će vam pomoći da budete povezani s Vašim navijačima, trenerima i roditeljima. Najavite vijesti, utakmice i događaje u klubu! Sve informacije dostupne svima i u svakom trenutku Drustvene mreže Društvene mreže Vaša web stranica može biti povezana sa Facebook-om, Instagram-om, Twitter-om i ostalim mrežama. Objavite rezultate i tablice na svim društvenim mrežama s jednim klikom. Dođite do što većeg broja ljudi s obavijestima i novostima o Vašem klubu! Zarada Zaradite na vašoj web stranici Na web stranici dobivate prostor za oglašavanje Vaših sponzora i reklama. S postojećim alatima možete upravljati reklamama i automatski dobivate obavijest kada Vam ističe dogovorena reklama sa sponzorom. Mogućnost kategorizacije sponzora (VIP, zlatni i srebrni). Ostvarite povećanje prihoda Vašeg kluba! Informacije Informacije Sve informacije koje se tiču odigranih utakmica se ažuriraju samostalno. Odmah poslije utakmice se obnavljaju rezultati, tablice, lista strijelaca i izvještaj s utakmice. Klupski web administrator može još dodati slike i tekst. Sponsori Sponzori Ostvarite dodatni prihod pomoću naših alata za sponzore. Dodajte sve informacije o sponzorima i omogućite njihovo oglašavanje na društvenim mrežama. Mogućnost prodaje bannera u željenom vremenskom periodu.