Pružamo sve što Vam je potrebno za pokretanje Vašeg sportskog kluba na Internetu.
Nikada nije bilo lakše upravljati sportskom web stranicom.

Rezultati i tablice

Rezultati i tablice automatski se ažuriraju. Moguć dodatan prikaz liste strijelaca i izvještaja s utakmice. Uštedite vrijeme potrebno za vođenje web stranic

Vijesti

Podignite komunikaciju na višu razinu pomoću alata koji će vam pomoći da budete povezani s Vašim navijačima, trenerima i roditeljima. Najavite vijesti, utakmice i događaje u klubu! Sve informacije dostupne svima i u svakom trenutku!

Sponzori

Ostvarite dodatni prihod pomoću naših alata za sponzore. Dodajte sve informacije o sponzorima i omogućite njihovo oglašavanje na društvenim mrežama. Mogućnost prodaje bannera u željenom vremenskom periodu.

Sve se automatski ažurira

Rezultati i tablice se automatski ažuriraju – ne trošite Vaše vrijeme na to! Dovoljno je da samo objavite događaje i dodate pokoju sliku na Vašu web stranicu!

Jedina web stranica za vaš klub.
Klubportal vam pruža sve alate potrebne za izradu profesionalne i fleksibilne web stranice prilagođene prikazu na računalu, tabletu i mobitelu.

Čisti i profesionalni dizajn

Vrhunska web stranica. Prilagodljivi predlošci web sučelja bez potrebe za dodatnim IT vještinama Vašeg administratora.

Dizajn prilagođen za sve uređaje

Radi savršeno na vašem računalu, tabletu i mobilnom uređaju.

Sve u jednom!

Web stranica koja omogućava privlačenje i zadržavanje igrača i navijača, povećava Vaše prihode i štedi vrijeme u vođenju Vašeg kluba. Vodite svoj klub kao profesionalac u svakom trenutku

Koje su prednosti Klubportala?

Informacije

Sve informacije koje se tiču odigranih utakmica se ažuriraju samostalno. Odmah poslije utakmice se obnavljaju rezultati, tablice, lista strijelaca i izvještaj s utakmice. Klupski web administrator može još dodati slike i tekst.

Društvene mreže

Vaša web stranica može biti povezana sa Facebook-om, Instagram-om, Twitter-om i ostalim mrežama. Objavite rezultate i tablice na svim društvenim mrežama s jednim klikom. Dođite do što većeg broja ljudi s obavijestima i novostima o Vašem klubu! Javite mami, baki, tetku, susjedu, šefu, ženi, ljubavnici.

Zaradite na Vašoj klupskoj stranici!

Na web stranici dobivate prostor za oglašavanje Vaših sponzora i reklama. S postojećim alatima možete upravljati reklamama i automatski dobivate obavijest kada Vam ističe dogovorena reklama sa sponzorom. Mogućnost kategorizacije sponzora (VIP, zlatni i srebrni). Ostvarite povećanje prihoda Vašeg kluba!